Ontspanning

In de loop der jaren zijn er heel wat leuke momenten geweest.
Er zijn veel feesten georganiseerd met collega’s, familie, vrienden en bekenden.

We vierden onder andere een schooiers- en zwerversfeest, een cowboyfeest en trimmersfeesten en ook waren er enkele Pools lijkende Landdagen;
We vonden 3 dagen na een feest het gehoorapparaat van een feestganger terug op een akker van 8 ha, ook dat hebben we gevierd!

We waren startplaats voor een koetsentocht van een oud – Doornenburger,
Meerdere malen was hier de sherrystop voor de Jachtruiters van Wim,
We organiseerde de Witjes-Witjes rit van de Kommerdijk naar De Roswaard en terug.

Er waren viswedstrijden onderling, En beleefde wij (met enige hulp van Mark) een eigen Friese veulenkeuring in 2005. Een geheel verregende dag en toch zeer geslaagd. De beker werd gewonnen door de familie Lamers uit Gendt met hun mooie hengst Rik van ’t Smitjesland.

De buren Job en Chabab verzorgden een Tai Chi sessie voor en met onze belangstellende feestgangers. Dat was aan het begin van het feest, dus er werd nog wel oplettend meegedaan.

We mogen de herdenkingsdienst hier op de Roswaard voor Marijke niet vergeten, al was dat het tegenovergestelde van een feest.
Voor het bejaardenhuis in Gendt verzorgden wij voor de huiskamerbewoners en hun begeleiders een demonstratiemiddag met paarden, wagens en enkele ruiters. Mijn moeder en haar medebewoners genoten zichtbaar, al lepelend van het advocaatje.

De jaarlijks terugkerende Gendtse paardenkeuring wordt al minstens 15 jaar door ons bezocht. We nemen dan zoveel mogelijk paarden mee, zo denken we mee te helpen om die traditie in stand te houden.
In 2007 vierden we 300 jaar Pannerdensch Kanaal met een wuif- en piratenfeest. Er kwamen 140 gasten om het met ons te vieren .. een onvergetelijk feest.