Afscheid van NINA van de Roswaard

We hebben afscheid genomen van Nina. Ze was ons “superpaard”. Voor de kar en onder het zadel voldeed ze uitstekend. Door artrose en andere ongemakken kon ze niet meer bereden worden en was ze ook niet meer in staat een veulentje te krijgen. We hebben haar hier op de Roswaard enkele jaren laten genieten van haar oude dag. Nu is helaas de tijd gekomen om haar verder leed te besparen.
Ze was een geweldige moeder voor haar 12 veulens ( Belle, Didi, Hinde, Kiki, Meis, Prada, Ushi, Zara, Bako, Daks, Hunk en Vito). Ze was een van de bouwstenen van onze hobbystoeterij. We gaan haar missen.

Dit bericht was geplaatst inGeen categorie. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can plaats een reactie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*