Twee Kampioenen op de Roswaard

Gisteren op de 96ste Gendtse paardenmarkt werd Sissi van de Roswaard (10j.)  met Anne kampioen in de rubriek Friese paarden . Olly (3j.) van Tjarda Joosse werd kampioen in de rubriek KWPN.
Tessa had wat pech met Dame (6j.)  en werd 6de. Een prachtig resultaat was er voor Stella van de Roswaard (12j.)  met Kelly, ze werden 2de !!! Puk met Nina van de Roswaard (19j.) werd zeer verdienstelijk 4de. Onze hoop voor de toekomst Ukke van de Roswaard (1j.) kreeg een 1ste premie en kon haar moeder Sissi in de kampioensronde niet verslaan. Onze Belg Abel (9j.) werd samen met Leonie 2de in de rubriek Overige rassen. Abel stond in zijn rubriek achter de latere algeheel kampioen van deze keuring.
Pluimen voor onze voorbrengers Anne, Tessa, Leonie, Kelly, Marlou en Puk.

Roswaardkampioenen

 

Dit bericht was geplaatst inGeen categorie. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can plaats een reactie.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*